Anderhalve pagina brillen en NanaWoody&John in het Algemeen Dagblad

oktober 14, 2024

Post image for Anderhalve pagina brillen en NanaWoody&John in het Algemeen Dagblad

Afgelopen zaterdag besteedde het Algemeen Dagblad uitgebreid aandacht aan brillen. De aanleiding was de 90ste verjaardag van Nana Mouskouri. De Griekse zangeres werd natuurlijk vooral bekend door haar muziek maar viel ook op door haar onafscheidelijke zwarte bril. Het verhaal daarover werd mooi opgetekend door journalist Alexander van Eenennaam die bij zijn zoektocht naar informatie natuurlijk bij www.nanawoodyandjohn.com uitkwam. Dat werd voor die naam immers geïnspireerd door Nana Mouskouri, Woody Allen en John Lennon. Het contact was snel gelegd en resulteerde uiteindelijk in bijna twee pagina’s met een hoofdrol voor de bril.

(Zonne)brillen kunnen als geen ander accessoire een belangrijke rol spelen in het creëren van een imago. Het artikel noemt tal van voorbeelden en er zijn er natuurlijk nog veel meer. Ook voor de consument is een bril gezichtsbepalend en dit soort mooie verhalen inspireert brildragers om weer eens over hun eigen bril na te denken.

Het verhaal past perfect in de strategie van www.nanawoodyandjohn.com dat lang gewerkt heeft aan het perfectioneren van het platform en nu, samen met steeds meer mooie merken aan boord, zich volledig in gaat zetten voor nog veel meer publiciteit. In de eerste plaats natuurlijk met advertentiecampagnes op sociale media waarvan er weer een paar hele mooie gepland staan maar ook bijvoorbeeld door in december, in samenwerking met een aantal toonaangevende merken en Club BRILLANT, aanwezig te zijn op de Masters Expo in Amsterdam. Meer daarover en over wat we daar allemaal gaan doen, volgt binnenkort. Stay tuned!  

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: