Mooie geste van Olympische atleet

september 6, 2024

Post image for Mooie geste van Olympische atleet

Deze week was ik bij Club BRILLANT opticien Opticus Devilee in Den Haag om het enthousiaste team wegwijs te maken in de kunst van het effectief online adverteren. Niet via Club BRILLANT of NanaWoody&John maar direct vanuit het eigen account met links naar de eigen website en landing pages. Dat is immers een prima manier om bestaande klanten te laten zien dat ze bij de beste winkel klant zijn en om potentiële klanten te interesseren om eens langs te komen. Het lukte natuurlijk prima dus vanaf nu gaan de advertenties met grote regelmaat online op Facebook en Instagram.

Terwijl ik er was stapte Olympisch beachvolleyballer Stefan Boermans binnen met een wel heel leuk cadeau voor Kevin Devilee die al jaren de sport(zonne)brillen voor hem regelt. Onlangs schreven wij daar nog over op deze website.

Als voormalig topsporter weet Kevin als geen ander wat de sporters nodig hebben en hoe hij ze het beste kan helpen en dat doet hij dan ook met heel veel plezier.

Superleuk natuurlijk als die sporters dan iets terug doen. Niet alleen in de vorm van exposure tijdens het sporten maar ook op deze manier. Het ingelijste shirt van Stefan met een persoonlijke noot erbij krijgt natuurlijk een ereplaats in de winkel en is een fantastische post op sociale media.

Be Sociable, Share!

Previous post:

Next post: